Kérjük, válasszon szolgáltatót!


Miért a Vízcenter

A Vízcenter a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter irányítása alatt álló regionális víziközmű-szolgáltató társaságok (DRV Zrt., DMRV Zrt., ÉDV Zrt., ÉRV Zrt., TRV Zrt.) online ügyfélszolgálatait összefogó, egységes rendszere. A honlapon keresztül a vízszolgáltatók online ügyintézési felületei könnyen és gyorsan elérhetőek. A felületeken keresztül sorban állás és várakozás nélkül, akár otthonról intézheti a szolgáltatáshoz kapcsolódó ügyeit, emellett válaszokat kaphat kérdéseire, időpontot foglalhat személyes ügyintézéshez, felveheti a kapcsolatot a társaságokkal e-mailben, illetve segítséget talál a telefonos ügyfélkapcsolathoz is. Az egységes felület létrehozása hosszú távon lehetővé teszi, hogy kérései, kérdései még könnyebben kerüljenek megválaszolásra, megoldásra.

A Vízcentert a Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zrt. üzemelteti, mely egy több mint tíz éves múltra visszatekintő állami tulajdonú szolgáltató központ. Ismerje meg jobban Társaságunkat, kattintson ide.

Hírek, újdonságok


Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zrt.

A Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zrt. bemutatása

A Nemzeti Üzleti Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság – korábban MVM KONTÓ Pénzügyi és Számviteli Szolgáltató Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság – fő feladata immáron több mint 10 éve a magas színvonalú pénzügyi, számviteli és humán erőforrás ügyviteli szolgáltatások biztosítása Ügyfelei részére.

Bővebben
Az online ügyfélszolgálat működése

Az online ügyfélszolgálat működése

A Vízcenter a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter irányítása alatt álló regionális víziközmű-szolgáltató társaságok (DRV Zrt., DMRV Zrt., ÉDV Zrt., ÉRV Zrt., TRV Zrt.) online ügyfélszolgálatait összefogó, egységes rendszere. A honlapon keresztül a vízszolgáltatók online ügyintézési felületei könnyen és gyorsan elérhetőek.

Bővebben
Mobil applikáció

Mobil applikáció

A Vízcenter a DRV Zrt., DMRV Zrt., ÉDV Zrt., ÉRV Zrt.,TRV Zrt. vízi közmű társaságok közös alkalmazása, ahol ügyfeleik bárhol, bármikor tájékozódhatnak szolgáltatóik ügyfélszolgálatairól, híreiről, elérhetőségeikről. Hasznos információkkal szolgálhat és segítséget nyújthat szolgáltatónként az alábbi témákban:

Bővebben